Blogs: Decorate your home

Vacances Au Brésil - Reizen Brazilie

Published Feb 15, 22
6 min read

Wat Is De Beste Reizen Brazilie Op Dit ogenblik

Boek hier eenvoudig een vakantie bij  Reizen Brazilie

Kaartjes koop je in de bus bij een kaartjesverkoper die vlakbij de chauffeur zit. Voor lange afstanden rijden er speciale langeafstandsbussen. Dit zijn touringcars, vaak voorzien van airco - vakantie brazilie. Deze bussen rijden ook regelmatig. Kaartjes koop je op het busstation (rodoviária) bij de balie van de busmaatschappij. Het kan voorkomen dat je bij het kopen van een kaartje het nummer van jouw paspoort (legitimatiebewijs) moet opgeven.

Welkom bij Brazilië Reis specialist, kort samengevat ‘BRS’. Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met Braziliaanse ´roots´, helemaal gespecialiseerd in Brazilië en met een zeer divers reisaanbod naar Brazilië. Het op maat samenstellen van een rondreis door Brazilië is waar wij het beste in zijn. Ons specialisme is dan ook om uw specifieke reiswensen om te zetten in een prachtig reisvoorstel, die logistiek gezien perfect past.

Maak gebruik van onze expertise en laat uw Brazilië rondreis door ons samenstellen. Brazilië Reis Specialist biedt compleet verzorgde, individuele rondreizen aan door Brazilië. U geniet van de vrijheid van een individuele rondreis Brazilië, maar wel met reisondersteuning ter plaatse. Overal zijn namelijk transfers van en naar de luchthavens inbegrepen en u kunt bij onze lokale vertegenoordiging terecht voor reisondersteuning en tips.

In tegenstelling tot andere Nederlandse reisorganisaties die Brazilië aanbieden heeft BRS haar wortels in Brazilië, aangezien één van de oprichters van BRS van Braziliaanse-Nederlandse origine is en al ruim dertig jaar naar dit prachtige land reist. Wij kennen en delen de vele verborgen schatten van dit prachtige land graag met u om zo een onvergetelijke beleving te bieden tijdens een vakantie naar Brazilië.

Reizen naar Brazilië betekent een reis naar het grootste land van Zuid-Amerika en het vijfde grootste land van de wereld. Er is zoveel te beleven dat het soms moeilijk is om te weten waar je moet beginnen. De bevolking is geweldig en de stranden zijn prachtig. Je vindt hier 's werelds grootste regenwouden, samba, voetbal, architectuur, watervallen, steden in alle soorten en maten en nog veel, veel meer.

Door de charme en de exotische mysterie die de stad uitstraalt is het aanlokkelijk om hiervoor altijd te blijven. Je ontdekt gauw dat Rio de Janeiro zoveel meer te bieden heeft dan enkel Copacabana en carnaval. busen reizen in brazilie. Op iedere straathoek ontdek je wel iets nieuws in deze geweldige stad. De beste en goedkoopste manier om je te verplaatsen in dit indrukwekkende land is per bus.

Wat is de beste Reizen Brazilie deal

Misschien gaat er geen belletje rinkelen als je verhalen hoort over Ilha Grande. Maar het eiland, dat een paar uur in het zuidwesten van Rio de Janeiro vandaan ligt, is verschrikkelijk mooi en de moeite waard om te bezoeken. Azuurblauwe wateren, prachtige stranden en mooie regenwouden die prachtig uitkomen op de kliffen.

Het eiland Ilha Grande straalt een unieke exotische sfeer uit. Daarboven vind je hier geen geasfalteerde wegen en dus ook bijna geen auto's. Rondreis in Brazilië De kust van het vaste land vlakbij Ilha Grande heeft hele mooie baaien en koloniale steden, vooral Paratí is een bezoek waard. Aan de andere kant van Rio de Janeiro ligt het koloniale plaatsje Niterói, waarvan ze zeggen dat het de hemel op aarde is.

Jericoacoara is een waar paradijs, maar het is geen plaats voor de verwende reiziger. Er zijn namelijk niet veel faciliteiten in dit plaatsje. Het is omgeven door hoge zandduinen en je vindt er een mooi strand en meerdere strandbarretjes terug. Als je toch in Jericoacoara bent, kies dan voor een rit in een 4WD buggy in de zandduinen! De Amazone De meeste mensen die naar de Amazone reizen komen bij Manaus uit, deze stad ligt in het midden van het regenwoud.

Voor meer inspiratie check je ook onze andere backpackroutes. Beste reistijd Brazilië Het grootste deel van Brazilië ligt in de tropen en daarom is het er eigenlijk het hele jaar door lekker warm. Vooral in het noorden van Brazilië is de temperatuur bijna het hele jaar rond stabiel. De beste reistijd voor een bezoek aan de Amazone is in juli en augustus.

In de namiddag kan je hier meestal rekenen op een flinke regenbui. Wil je meer weten over de beste reistijd per maand, bekijk dan onze reiskalender! Onze travelspecialists helpen je graag met al je vragen over reizen naar Brazilië. Stuur een mailtje.

Op het moment van schrijven, 8 Januari 2022, wordt er nog steeds gewerkt met kleurcodes. Elk land heeft een kleurcode die aangeeft waar je als reiziger rekening mee moet houden - busen reizen in brazilie. Groen (Geen bijzondere veiligheidsrisico)Oranje (Alleen noodzakelijke reizen)Geel (Let op, veiligheidsrisico's)Rood (Niet reizen)Brazilië heeft op dit moment de oranje kleur en dat betekent alleen reizen als het noodzakelijk is.

Wie is de beste Vakantie Brazilie bedrijf

Je zal wel moeten voldoen aan alle regels omtrent testen en bij terugkomst hoef je op dit moment niet in quarantaine. Als je naar Brazilië wilt reizen moet je sinds december 2021 ook gevaccineerd zijn. Ben je niet gevaccineerd? Dan kom je er niet in. Verder moet je op dit moment een geldige Antigeen test of een PCR test laten zien.

Als je een tussenstop maakt via een ander land dan Brazilië dan kunnen er nog extra maatregelen gelden. Let hier op! Ga naar de website van voor meer informatie over de het laatste reisadvies. Je kunt naar Brazilië vliegen via Amsterdam met , maar je kunt ook naar Brazilië vliegen via Portugal met (busen reizen in brazilie).

Er zijn veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen ondanks de Covid19 pandemie..

Brazilië heeft een goede mix van natuur, cultuur, historie, witte zandstranden, watersporten, flaneren, uitgaan, cuisine en wildlife. Voor ieder wat wils. Rio de janeiro heeft al die elementen in een stad. Vooral tijdens carnaval is de bevolking in een feest stemming. Dat moet je echt eens meegemaakt hebben. Overal zijn er straat feestjes en parades.

Beste reistijd Brazilië De temperaturen zijn het hele jaar hoog genoeg om heerlijk op een exotisch strand te liggen maar in de winter is het eigenlijk het aangenaamst. De gemiddelde temperatuur in Rio ligt het gehele jaar tussen de 25 en 30 graden en de minste regen valt in de zomermaanden. busen reizen in brazilie.

Manaus in het noorden heeft een tropisch regenwoudklimaat met het gehele jaar door temperaturen boven de 30 graden (busen reizen in brazilie). Fortaleza in het noordoosten is ooit gesticht door de Nederlanders. De mooie uitgestrekte zandstranden en het perfecte klimaat garanderen áltijd mooi weer. De minste regen valt in de maanden september, oktober en november.

Wat is de beste Reizen Brazilie om te kopen

Klimaat Brazilië Brazilië kent verschillende klimaten, die we voornamelijk tropisch en subtropisch kunnen noemen. De uiteindelijke klimaatzone wordt vooral bepaald door de ligging ten opzichte van het Andesgebergte in het zuidwesten van Brazilië, de Atlantische Oceaan, het hoogland van Brazilië en het Amazonegebied. Door de ligging van Brazilië zijn alle soorten klimaten warm te noemen - busen reizen in brazilie.

In augustus komt in Sao Paulo het fenomeen Veranico voor, warm en droog weer met temperaturen van ruim boven de 28 graden - busen reizen in brazilie.

Navigation

Home

Latest Posts

Luchthavenvervoer Oostende

Published Sep 30, 23
3 min read

Keuken Lampen Led

Published Sep 30, 23
7 min read

Taxi Arendonk

Published Sep 30, 23
6 min read