Blogs: Decorate your home

Reizen Op Maat Naar Brazilie - Reizen Brazilie

Published Feb 21, 22
6 min read

Wat Is De Beste Vakantie Brazilie In De Wereld

Boek hier eenvoudig een vakantie bij  Reizen Brazilie

Met een kustlijn van bijna 8000 kilometer is Brazilië een ideale bestemming voor een strandvakantie met gedurende het gehele jaar zon in één van de prachtige regio's. Dus of het nou winter of zomer is, Brazilië is altijd een topbestemming voor een zonvakantie. Brazilië Reis Specialist onderscheidt zich door een uitgebreide mix aan te bieden van strandvakanties langs de gehele Braziliaanse kust.

Wij kijken per boekingsaanvraag voor een strandvakantie naar de beschikbaarheid van de vluchten naar Brazilië en overleggen met u. Dagelijks vertrek is mogelijk.

Laatst bijgewerkt op 12 juli 2021 Vakantie Brazilië boeken? Waarom niet! Brazilië is met achtduizend kilometer aan kust de ideale bestemming voor een strandvakantie. In de zomer én winter kun je hier aan de meest tropische stranden liggen. brazilie of colombia 2 weken reizen. Dit zijn de mooiste kustplaatsen en stranden van de drie belangrijkste kustregio’s in Brazilië.

Toch? Niet per se! Het prijsniveau in Brazilië ligt lager dan in Nederland, dus qua budget kun je het zo gek maken als je zelf wilt. En ja, je moet een kleine tien uur vliegen, maar dan sta je wel met je tenen in het zand van de meest exotische, witte zandstranden, ínclusief palmen en sambaklanken (brazilie of colombia 2 weken reizen).

Strand bij het geliefde Pipa. Brazilië zonvakantie boeken De kust van dit Zuid-Amerikaanse land strekt zich uit over achtduizend kilometer en is doorspekt met onontdekte pareltjes en must-sees. Zomaar even de mooiste kustplaatsen en stranden opdissen zit er dus niet bij. Hieronder toch een poging aan de hand van de drie kustregio’s van Brazilië: 1.

In de stad zelf vind je zo’n 25 kilometer aan strand, maar ook in de omgeving zijn er enkele pareltjes te ontdekken. Reis door naar het noorden, naar . Een oud vissersdorpje dat bestaat uit simpele huisjes en onverharde zandwegen. Het enige dat je hier zult vinden, is volledige ontspanning, fantastische stranden en goeie golven.

Beste reistijd Noordoost-Brazilië Noordoost-Brazilië ligt rondom de evenaar, waardoor de temperatuur hier het gehele jaar zo rond de 29 à 30 graden ligt. Er is eigenlijk alleen een seizoen mét wat regen en een seizoen zonder regen, De meeste regenval valt over het algemeen tussen maart en augustus, maar valt vaak in korte hevige buien met genoeg uren zon tussendoor - brazilie of colombia 2 weken reizen.

Wat is de beste Vakantie Brazilie merk

Zoek in Brazilië dus altijd per bestemming op wat de beste reistijd is. Onze wintermaanden zijn sowieso maanden waarin je verzekerd bent van 29 graden en genoeg zon, met hooguit af en toe (richting maart) een buitje. 2. Zuidoost-Brazilië Ipanema. Bij Zuidoost-Brazilië denk je natuurlijk meteen aan . Deze bruisende metropool herbergt het alom bekende strand .

Zo is het drie kilometer lange witte zandstrand meer dan eens tot het mooiste van Brazilië gekozen. Bijna net zo mooi, maar minder druk is . brazilie of colombia 2 weken reizen. Ook sta je vanuit Rio in enkele uren in het sfeervolle koloniale kustplaatsje . Naast een gezellig oud centrum vind je hier prachtig mooie stranden als , en .

Dit betekent dat je hier het hele jaar door van heerlijke temperaturen kunt genieten, maar dat een buitje (vooral in de periode tussen november en maart) het strandbezoek kan onderbreken. 3. Zuid-Brazilië Praia Mole. Zuid-Brazilië is verder vliegen en je bent hier minder zeker van goed weer, maar sla deze regio zeker niet over.

Vooral het afgelegen zuidelijke puntje van dit eiland is magisch. Het eiland beschikt over meer dan veertig stranden, sommige zijn alleen te voet of per boot te bereiken. Elke strandliefhebber komt hier aan zijn trekken: surfen in , feesten op of relaxen op . In Zuid-Brazilië is het aanbod van pakketvakanties helemaal nihil.

Beste reistijd Zuid-Brazilië Hoe verder je naar het zuiden afzakt, hoe beter het verschil in seizoenen voelbaar wordt. In Zuid-Brazilië heb je bijna het gehele jaar door te maken met neerslag. In de winter (juni – september) is het hier gemiddeld ‘slechts’ achttien graden, dus kun je voor een strandvakantie beter tussen de maanden oktober en april komen.

Beste reistijd Brazilië De temperaturen zijn het hele jaar hoog genoeg om heerlijk op een exotisch strand te liggen maar in de winter is het eigenlijk het aangenaamst. De gemiddelde temperatuur in Rio ligt het gehele jaar tussen de 25 en 30 graden en de minste regen valt in de zomermaanden. brazilie of colombia 2 weken reizen.

Manaus in het noorden heeft een tropisch regenwoudklimaat met het gehele jaar door temperaturen boven de 30 graden. Fortaleza in het noordoosten is ooit gesticht door de Nederlanders. De mooie uitgestrekte zandstranden en het perfecte klimaat garanderen áltijd mooi weer. De minste regen valt in de maanden september, oktober en november.

Wat Is De Beste Vakantie Brazilie in West-Vlaanderen?

Klimaat Brazilië Brazilië kent verschillende klimaten, die we voornamelijk tropisch en subtropisch kunnen noemen. De uiteindelijke klimaatzone wordt vooral bepaald door de ligging ten opzichte van het Andesgebergte in het zuidwesten van Brazilië, de Atlantische Oceaan, het hoogland van Brazilië en het Amazonegebied. Door de ligging van Brazilië zijn alle soorten klimaten warm te noemen.

In augustus komt in Sao Paulo het fenomeen Veranico voor, warm en droog weer met temperaturen van ruim boven de 28 graden. Brazilie reizen.

Niets blijft hetzelfde en ook onze reizen en ons programma veranderen voortdurend. Soms zijn het kleine wijzigingen (een ander hotel, een dagje langer, een iets andere route), dan weer gaat een reis flink op de schop. Soms komen reizen die een tijdje niet uitgevoerd zijn weer terug en vanzelfsprekend voegen we ook nieuwe reizen toe aan ons programma. brazilie of colombia 2 weken reizen.

Eindeloze sneeuwvelden, sprookjesachtige witte bossen, een kraakheldere sterrenhemel of juist uitwaaien in een sneeuwstorm - vakantie brazilie. Wie het geluk heeft het spectaculaire dansende Noorderlicht te aanschouwen, zal dit nooit vergeten. brazilie of colombia 2 weken reizen. Sawadee biedt meerdere actieve reizen aan naar een winterse omgeving, waarbij – en dit zal niet als een verrassing komen – activiteiten in de sneeuw en op het ijs centraal staan.

Reizen voor wie niet onbeperkt tijd heeft, of al te lang van huis wil zijn. In maximaal 2½ week nemen we je mee naar de meest bijzondere hoogtepunten en laten we je het mooiste van een land zien. Dit kunnen steden, nationale parken of andere bezienswaardigheden zijn. Alles is tot in de puntjes geregeld, met zorg samengesteld én met een vleugje avontuur.

Je vakantie begint met een korte rondreis, waarbij je regelmatig actief bezig bent, bijvoorbeeld tijdens een fiets- of wandeltocht. Uiteraard laten we je daarnaast ook een aantal culturele hoogtepunten zien. Tijdens dit deel van de reis worden jullie vergezeld door onze reisbegeleider. Het tweede deel van je reis verblijf je in een comfortabel hotel bij het strand.

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. In onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van nieuwe Pop-Up reizen.

Navigation

Home

Latest Posts

Hoe Duur Is Het Om Een Huis Te Laten Bouwen

Published Dec 05, 23
8 min read

Taxi Beek

Published Dec 01, 23
6 min read

Ecologisch Huis Bouwen

Published Dec 01, 23
8 min read